Hoppa till innehåll

Avsnitt mellan oss

I en serie scener möts en mor och hennes vuxna dotter.

Kryssande mellan barnpassningar, jobb och bokcirklar, mellan att vara mitt i yrkeslivet och i sökandet efter identiteten som pensionär, försöker de navigera i en välbekant men föränderlig relation. Här gnager irritationen dem emellan, deras olikheter och blick på världen. Gräl flammar upp som lika snabbt slår över i förtrolighet och kärlek. Likt en TV-serie som bara pågår, möts de om och om igen och balanserar på gränsen mellan de egna behoven och förmågan att låta den andra vara.

Tillsammans med skådespelarna Veronica Dahlström och Anna-Carin Henricsson, utforskar regissören Anna Sjövall och scenografen Charlotta Nylund, den speciella relationen mellan mor och dotter. Föreställningen spelas hemma i publikens vardagsrum. Välkommen till en svart komedi; Avsnitt mellan oss.

Av: Anna Sjövall, Veronica Dahlström, Anna-Carin Henricsson & Charlotta Nylund
Musik: Mats Berglund
Regi: Anna Sjövall
Kostym: Charlotta Nylund
Mask: Tove Eneroth

Medverkande: Veronica Dahlström, Anna-Carin Henricsson

Avsnitt mellan oss är en del av Teater Hallands hemma hos-satsning och spelas så nära att publiken hamnar mitt i dramat.
Bjud hem dina vänner till vardagsrummet och upplev teaterföreställning utöver det vanliga tillsammans!
Ni får vara max åtta personer i publiken och föreställningen bokas hos Elisabet.von.knorring@teaterhalland.se eller ring 0340- 54 22 94

Urpremiär:  18 mars 2022
Spelas fram tills den 14 maj

Föreställningens längd: ca 45 min

Malin Arnesson
Malin Arnesson
Malin Arnesson
Malin Arnesson

Ensemble

Veronica Dahlström

Skådespelare

Anna-Carin Henricsson

Skådespelare