Hoppa till innehåll

Doc Lounge – Jävla pappa

Niklas och Leif, en son och en far, mår båda pissdåligt. De har ingen annan att vända sig till och de kan heller inte prata om sina problem. I stället gör de som män alltid gör när de är vilsna, de försöker bygga något. En husbil.

Sonen vill prata med sin pappa om det som är svårt. Men det går åt helvete, både med bygget och deras relationen. De bråkar och super, flyr från varandra och allt runtomkring. 

Men någonstans under ytan finns ändå kärleken kvar, och till slut när skiten rinner över blir kanske bygget av bilen första steget mot en väg ut ur deras trasiga relation.

Filmen börjar kl 19.00, dörrarna till foajébaren öppnar kl 18.00
Innan filmen spelar och du har möjlighet att beställa något gott i vår fåoajébar.

Här serveras smørrebrød, vin, öl, alkoholfri dryck och vansinnigt god fika. Möjlighet finns att boka smørrebröd i förhand. Maila då till info@teaterhalland för att lägga din beställning.

Efter filmen möter vi regissör Niklas Gyberg Ivarsson i ett samtal på Foajéscenen.

Om kvällens livemusik: Innan filmen spelar Anton Wernebäck på foajéscenen. Anton är uppvuxen i Halmstad. Influerad av 60-talets popmusik producerar Anton sina egenskrivna låtar. I september 2019 släpptes debutskivan ”Movies” som mottogs väl och uppmärksammades i bland annat GAFFA. Några av låtarna tog sig även in på Spotifys egna spellistor Indie Highlights och New Music Friday, samt spelades i Sveriges Radio

I samarbete med Kultur i Halland – Film.