Hoppa till innehåll

INUTI

En taktil och visuell resa i vårt inre landskap

En inre värld uppstår när inuti blir utanpå. Tillsammans 

med barnen förvandlar en dansare och en skådespelare klassrummet till en levande illustration av allt som trängs på insidan hos oss alla. Vad finns där? Hur ser det ut? Tankar och känslor får komma fram och inta verklig fysisk form. De ändrar sig, skiftar nyans och närmar sig. Kanske kan de prata?

Att blunda helt stilla. Dansa tillsammans för första gången. Vara i konstverket en stund. Känns det likadant i dig som i mig? Kroppar viskar. Röster blandas och blir melodi. Någon bygger en stor känsloklump. Ord och rörelse blir kroppspoesi i denna intuitiva, lekfulla och eftersinnande upplevelse.

Inspirerad av texter skrivna av skådespelarna på Freja Musikteater blir INUTI en varsam tredimensionell illustration kring hur landskapen inuti oss ser ut. En symfoni av intryck och uttryck. INUTI bjuder med sin publik på en känslosam resa, det blir en chans att reflektera kring, känna in och uppleva det allra innersta.

Medverkande Veronica Dahlström & Lovisa Abrahamsson.

MANUS ÄR BASERAT PÅ FÖLJANDE TEXTER, SKRIVNA AV MEDLEMMAR I FREJA MUSIKTEATER.

  • Text av Sebastian Grennard 
  • Det har sagts av Sebastian Grennard
  • En säregen frakt av Sebastian Grennard
  • Klara av Klara Tovhult  av Beata Lord 

I föreställningen hörs röster från Lo Oskarsdottir, Melker Paulsson, Agnes Strandberg & Anna Sóley Tryggvadóttir. På saxofon Oskar Carls.

En samproduktion med Kulturhuset Spira.

Malin Arnesson
Malin Arnesson
Malin Arnesson
Malin Arnesson
Malin Arnesson
Malin Arnesson

Ensemble

Lovisa Abrahamsson

Dansare

Veronica Dahlström

Skådespelare