Hoppa till innehåll

Doc Lounge Varberg

Dokumentärfilm i lyxförpackning!

Dokumentärfilm i världsklass, kryddat med liveakter och inbjudna gäster!

Tre kvällar i vår bjuder Teater Halland på dokumentärfilmer i världsklass, liveband och samtal med inbjudna gäster. Dokumentärfilm i lyxförpackning helt enkelt! En genuin och intim filmupplevelse utöver det vanliga.

Filmerna visas i foajébaren där publiken sitter vid luftigt placerade cafébord och möjlighet till avstånd är stor. Känslan blir intimare med färre i publiken och en unik filmupplevelse utlovas!

Doc Lounge är en given mötesplats med dokumentärfilmen i centrum. Alltid inramat med spännande gäster, samtal, liveakter, bar, mat och musik. Kort sagt är Doc Lounge något för alla som älskar dokumentärfilm med härligt häng. Foajébaren öppnar alltid kl 18:00. Kom och lyssna på musik, smaka på våra smørrebröd eller ta ett glas innan filmen.

Doc Lounge startades i Malmö 2006 för att skapa en exklusiv plattform för dokumentärfilmen. Målet är att visa världens bästa dokumentärer, få ny publik att se och upptäcka dokumentärfilm, och att fungera som ett forum för diskussion och inspiration som kan leda till förändring i människors liv och i samhället i stort! Sedan 2013 finns Doc Lounge Varberg, självklart placerat i Teater Hallands sköna foajé.

Biljettpris 100 kr/pers. 

I samarbete med Kultur i Halland – Film.

Datum för höstens filmer:

  • 5/9 – A tiger in paradise
  • 17/10 – Västerhavets hemligheter
  • 21/11 – Food, Inc 2