Hoppa till innehåll

Carl-Einar Häckner

Det finns musiker, komiker, trollkonstnärer, varietéartister och så finns Carl-Einar Häckner, som är alltihop på samma gång.

De tvära kasten mellan högt och lågt, innerligt och vansinnigt, är hans särmärke. Vad som är mindre känt är att han också är en underbar vissångare.
Med ett nytt soloalbum i bagageluckan som heter GARAGE kommer han presentera en oförutsägbar magisk kväll.

Carl-Einar Häckner är en underhållare, trollkarl och komiker, clown, stand-upcomedian, författare, musiker från Göteborg född i nol utanför Kungälv uppväxt i Gårdsten i Angered som uppträder i hela världen på engelska, tyska men allra helst och bäst på svenska i Sverige.

Soloalbumet Garage – nyskrivna visor av Carl-Einar Häckner
Sida A är inspelad i Ronnys garage i Falköping med Ronny Hasselquist som tekniker och producent. Sida B i Studio Fabriken i Göteborg med Mikael Thorén som tekniker och producent.
Med titlar som Bortom gränsI för långt borta land och Mångrutade flickanReligion , Min första förlustSommaren är här. Tvinnas en rödsvart tråd om liv. Med små medel berättas historier i visor och sånger. Värme och sorg, saknad och sökande förlåtelse, insikt. Om en trollkarl som ber om förlåtelse. Om Glenn som åker spårvagn och om en missanpassad gris. En hockeybag full med kaniner. Drömmarna bränns. Drömmarna känns.