Hoppa till innehåll

Doc Lounge – Praying for Armageddon

Nedräkningen till världens undergång har börjat.

Bibliska profetior eldar på politisk makt och amerikanska evangelister hotar demokratin när de hejar på apokalyps i Mellanöstern. Politisk thriller som undersöker de farliga konsekvenserna av fusionen mellan amerikanska evangelister och amerikansk politik.
Regi: Tonje Hessen Schei.

Filmen börjar kl 19.00, dörrarna till foajébaren öppnar kl 18.00
Innan filmen spelar My dear companion.
Eftersamtal med Frida Stranne, forskare och lektor vid Högskolan i Halmstad. Författare till boken ”Illusionen om den amerikanska freden”.

Foajébaren är öppen från kl 18 och du har möjlighet att beställa något gott. Här serveras smørrebrød, vin, öl, alkoholfri dryck och vansinnigt god fika. Möjlighet finns att boka smørrebröd i förhand. Maila då till info@teaterhalland för att lägga din beställning.

Om kvällens livemusik: Innan filmen spelar My dear companion på foajéscenen. De bjuder på country/americana som ackompanjeras på banjo, gitarr och cittra. Musiken frambringar en känsla av nostalgi och glädje samtidigt som den är otroligt vacker och lämnar få berörda. Under 2021 släppte gruppen sitt första album . Sisters tears och har sedan de började sjunga ihop 2018 turnerat i Sverige, Danmark, Belgien och Tyskland.

I samarbete med Kultur i Halland – Film.