Hoppa till innehåll

Doc Lounge – Nothing lasts forever

Dolt för allmänheten pågår ett krig inom diamantindustrin.

När filmskaparen Jason Kohn (Manda Bala, Love Means Zero) infiltrerar denna hemlighetsfulla värld, avslöjar han en stor, långtgående konspiration som hotar värdet av varje diamant som någonsin utvunnits. Med några av de mest färgstarka och mäktiga personerna i branschen tar NOTHING LASTS FOREVER med oss djupt in i en brottsutredning, dekonstruerar och dissekerar diamanten och omprövar själva skapandet av värde.

Regi: Jason Kohn

Samtal med Axel Sjöqvist, fil. dr i geologi på Göteborgs universitet efter filmen. 

Filmen börjar kl 19.00, dörrarna till foajébaren öppnar kl 18.00
Innan filmen blir det livemusik med Glenn Udéhn och du har möjlighet att beställa något gott i vår fåoajébar.

Här serveras smørrebrød, vin, öl, alkoholfri dryck och vansinnigt god fika. Möjlighet finns att boka smørrebröd i förhand. Maila då till info@teaterhalland för att lägga din beställning.

Om kvällens livemusik – Glenn Udéhn: Glenn Udéhn har kallats för Göteborgs nya indieprins och stans nya pophopp med låtar som Vid Kranarna och Det går åt helvete nu. I april i år släppte han sitt tredje album ’En natt en dag en vecka en månad ett år ett liv’ som firades på ett fullsmockat Skeppet i Göteborg. Glenn har sedan debuten 2014 spelat i städer från Jokkmokk hela vägen ner till Köpenhamn, varit nominerad till årets liveartist av musiktidningen GAFFA, synts till på SVT och Kulturnyheterna, och varit förband till bland andra Florence Valentin, Timo Räisänen och nu i somras Thomas Stenström. Denna kväll kommer Glenn köra ett lugnare soloset med sin gitarr.


I samarbete med Kultur i Halland – Film.