Hoppa till innehåll

Skavet – Slow Fashion

 – din guide till smart och hållbart mode

Slow fashion står i kontrast till dagens snabba shoppingmode och värdesätter i stället eftertanke, personlig stil och kvalitet. PÅ Skavet ger Johanna Leymann dig såväl kunskap om modeindustrins klimat- och hållbarhetsproblematik som konkreta tips och verktyg till hur just du kan förändra din modevardag till att bli mer hållbar. Mycket inspiration utlovas och Johanna garanterar att du lämnar föreläsningen peppad, hoppfull och handlingskraftig!

Johanna Leymann är föreläsare, författare och opinionsbildare inom hållbart mode med över 15 års erfarenhet av ämnet och har bland annat skrivit bokenSlow fashion, driver  Slowfashionpodden. Utsedd till Sveriges second hand-profil 2019. Aktuell våren 2022 med nya boken Klä barnen! Växa, ärva, fixa, laga.

Dörrarna öppnas kl 18 och samtalet börjar klockan 19.
Det är fri entré till Skavet med biljett behövs. Om du inte tänker använda din bokade biljett återlämna den på info@teaterhalland.se. Icke återlämnad och outnyttjad biljett debiteras med 150:-.

Skavet är på foajéscenen och i foajebaren finns det möjlighet att äta goda smørrebröd, fika och ta något gott att dricka.
Det går bra att förboka smørrebröd på info@teaterhalland.se.